Benutzerinteraktionen

Bu bölümde diş hekimi seçme bölümüne ihtiyaç var.Her diş hekimine ait toplam ciroyu görmek için....

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

RAPOR > Defter sayfasındaki Aldığımız ve Ödediğimiz bölümlerine dişhekimine göre filtreleme özelliği eklendi.

Hızlı bir şekilde eski hastaları kaydetmek için kolay bir yol var mıdır?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Veri aktarımı için bizle iletişime geçiniz.

"Emin misiniz" penceresi bazı diş notlarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor? Aynı hastada 15 21 noda uyarı yok. Ama 13 de uyarı var?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Problem giderildi.

Diş notlarına bakmak için tıklayıp açma sonrası, kapatmak için Vazgeç'e tıkladığımda açılan -EMİN MİSİNİZ penceresi benim için rahatsız edici olmuş.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Herhangi bir değişiklik yapıldığında veri kaybı olmaması için bu uyarı çıkıyor. Değişiklik yapmadan kapatıldığında bu uyarı çıkmıyor.

6 ay periyodik kontrol işaretlenmiş hastalara, zamanı geldiğinde periyodik kontrol mesajını otamatik olarak atmasını istiyoruz. Mümkün mü? Mesajın hafta sonuna denk gelmesi durumunda onu takiben hafta içi bir günde gitmesini istiyoruz.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

AYARLAR » SMS Gönder sayfasının sağ üstündeki "SMS Ayarları" düğmesine tıklayıp "Periyodik kontrol tarihi gelen hastalara otomatik SMS gönder" onay kutusunu işaretlediğinizde haftalık olarak o hafta kontrol periyodu gelmiş hastalarınıza SMS gönderilir.

İmplant hastalarının takibi için hastanın oralı girilip İmplant çakıldıktan sonra hastaya örneğin 3 ay veya 4 ay sonra üst yapı planlaması için randevuyu otomatik olarak sistem üstünden verebilmemiz olsa ve de sistem otomatik olarak 4 ay sonra kendisi randevu belirlese Manuel olarak girmesek ve de o tarihe 2 gün kala bize uyarı verse. İyi çalışmalar.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Bu hastaları PERİYODİK KONTROL yöntemiyle takip edebilirsiniz.

Acaba ben mi bulamadım bilmiyorum ama hastalarla pazarlık ettiğimiz son fiyat yazacak yer bulamadım mesela TDB2017'e ye göre 9.000 liralık tedavi 8.000 liraya yapıyoruz mesela pazarlık sonucu son rakamı koyup değiştiremedim.
Bir de genel anlamda bir undo düğmesi olsa undo last action gibi çok güzel olurmuş.
Onun haricinde program çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Oral sayfasında toplam tutarını değiştirmek istediğiniz tedavileri "Ctrl" tuşu basılı iken farenin sol tuşu ile seçtikten sonra mor renkli "~" simgeli Yuvarla düğmesine tıklayarak yeni toplamı girebilirsiniz.
Yaptığınız değişiklikleri "Kaydet" demeden önce "Vazgeç" düğmesiyle geri alabilirsiniz.

Hasta kartını eksiksiz doldurup çıktı alıp hastalarımıza imzalatacağız. Çıktı aldığımız kağıtta para birimi ve tarife görünmesini istemiyoruz. Nasıl ayarlarız?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Hasta kartı çıktısından para birimi ve tarife alanları kaldırıldı.

Kayıp dişlerde diagnozda grup penceresi yardımı ile şemalandırılabilir.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Diyagnozda tüm çeneyi kayıp diş olarak göstermek için "KRET" kullanabilirsiniz.

İlk diagnozunda dolgulu sonra dolgu yapmış olduğum dişe diagnozda tekrar çürük işaretledim. Ancak tedavilerin uygulandığı ekranda çürükleri göremiyorum. Çözümü var mıdır? İyi çalşmalar.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Tedavi ve Planlama ekranında diyagnoz çizimlerinin gri renkli görünmesi seçimli hale getirildi.

Wir verwenden Cookies, um das Benutzererlebnis zu verbessern, die Nutzung der Website zu analysieren und unsere Marketingbemühungen zu unterstützen. Indem Sie auf unserer Website weitersurfen oder dieses Banner schließen, bestätigen Sie, dass Sie unsere Cookie-Richtlinie gelesen haben und dieser zustimmen.
Whatsapp