Benutzerinteraktionen

Hastaların anne ve baba adları ve telefon numaralarına nereden ulasabilirim?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Eski programınızdaki Anne&Baba isim ve iletişim bilgilerini Dr.DENTES'de "Not ve Görüntü" sayfasından görebilirsiniz.

Randevu ekranından direkt hasta kartlarına link olması iyi olur. Her seferinde arama butonu ile hastayı bulmak daha uzun zaman alıyor.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Bilgisayarlarda ilgili randevuya farenizin sağ tuşu ile tıklayarak, dokunmatik cihazlarda ise basılı tutarak ilgili hastanın kartına gidebilirsiniz.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Rapor > Liste sayfasında oluşturduğunuz filtreye göre çıktı alabilirsiniz.

Aynı hastada 1 den çok planlama yapacak olursak bu planlamaları ayrı ayrı başlık altında kaydedebiliyor muyuz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Artık birden fazla planlama yapıp ayrı başlıklar altına kayıt edebiliyorsunuz.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Uyarı sistemi devreye girdi. Size gelen uyarıları sağ üst köşede adınızın yanında görebilirsiniz. Şimdilik ekleyeceğiniz kontrol randevularını 1 gün öncesinden hatırlatıyoruz. İlerleyen günlerde hayatınızı daha da kolaylaştıracağız.

Tarife listesi - Hasta kartlarında varsayılan olarak TDB listesi geliyor. Özelleştirilmiş tarife kullanmak isteyen hekim her seferinde önce tarife seçmek zorunda kalıyor. Unutup bilgi girişleri yapılınca düzeltmek için tümden silip en baştan giriş yapmak gerekiyor.
Her hekim için sıklıkla kullandığı tarifeyi varsayılan olarak seçme imkanı verilemez mi?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Hastayı kayıt ederken tarife alanında özelleştirdiğiniz tarifeyi seçebilirsiniz. Yeni hasta kartı oluştururken, tarife alanına en son oluşturulan hasta kartında seçtiğiniz tarife otomatik olarak geliyor. Oral sayfasındaki tarife alanına hasta kartında seçili olan tarife bilgileri geliyor.

Hekim için Rapor veya Ayarlar sayfası altında notlar diye serbest bir alan oluşturulabilir mi?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Bahsi geçen ihtiyaçlar için değişik türevde çözümler üretildi.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Diş çizimlerini ister anatomik istersenizde normal olarak kullanabilirsiniz. Bu seçimi oral sayfasında diş çizimlerinin sağ üst tarafından yapabilirsiniz.

Hastanın randevu geçmişini nasıl buluruz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Hasta kartı sayfasında Gelecek Rand. Tar. alanın sağındaki düğmeye tıklayarak ilgili hastanın tüm randevularını görebilirsiniz.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Artık hasta kartının çıktısını alabilirsiniz.

Wir verwenden Cookies, um das Benutzererlebnis zu verbessern, die Nutzung der Website zu analysieren und unsere Marketingbemühungen zu unterstützen. Indem Sie auf unserer Website weitersurfen oder dieses Banner schließen, bestätigen Sie, dass Sie unsere Cookie-Richtlinie gelesen haben und dieser zustimmen.
Whatsapp