An itibariyle DICOM olarak yüklenen görüntüler üzerinde ölçüm yapabilirsiniz.
Görüntü üzerinde mm olarak ölçüm yapılabilecek bir bölüm eklenebilirmi
An itibariyle DICOM olarak yüklenen görüntüler üzerinde ölçüm yapabilirsiniz.
Selamlar. Biz görüntü bölümüne hastalarımızın röntgen filmlerini de yüklüyoruz. Bu nedenle bu bölüme, sanal bir cetvel eklemek mümkün müdür ?
An itibariyle DICOM olarak yüklenen görüntüler üzerinde ölçüm yapabilirsiniz.
Artık DICOM görüntülerinizi Hasta » Not ve Görüntü sayfasındaki mavi renkli "Yükle" düğmesi ile yükleyebilirsiniz.
Randevu bölümüne hasta üzerine tıklandığında notların altında hastanın telefon numarası da görünür olabilir mi?
Randevu sayfasında radevuya farenizin sağ tuşu ile tıkladığınızda (dokunmatik ekranlarda uzun süreli dokunduğunuzda) ilgili hasta kartı açılıyor. Hastanın irtibat bilgilerine bu şekilde hızlıca ulaşabilirsiniz.
Vefat eden hastalarımızı işaretleyebileceğimiz bir işaretleme kutucuğu olabilir. Dünyanın binbir türlü hali var. O hastayla ilgili bir bilgi gerekebilir. Hukuki bir sorun sonradan çıkabilir. v.s.
Görüntüleri döndürme seçeneği eklenebilir.
Hasta > Not ve Görüntü sayfasında görüntüleri döndürme seçeneği eklendi. Görüntü üstündeki büyüteç düğmesinden ulaşabilirsiniz.
Hastanın ödeme bilgilerinin tarihleri ile beraber tüm dökümünü tek sayfada yazdırabiliyor muyuz?
Ödemeler tek tek yazılabiliyor ama tümü ve kalan borcunu tek çıktıda alabilir miyiz?
An itibariyle Hasta > Hesap sayfasının sağ üstündeki "Yazdır" düğmesini kullanarak hastadan alınan paraların çıktısını alabilirsiniz.
Tarife altındaki maddelerde aktif veya pasif olmasına göre de maddeler sıralanabilmeli ve aktif maddelerin rengi farklı olmalı.
Ayarlar > Tarife sayfasındaki listeye 'durum' kolonu eklendi ve bu kolona göre sıralama yapılabiliyor. Pasif olan maddelerin rengi kırmızı ile gösteriliyor.
Hasta ile ilgili yapılacak işlemlerin randevu sayfasındaki renkleri ayarlar sayfasından ayarlanabilmeli. böylece herkes kendi istediği renkleri seçerek randevu sayfasındaki görüntüye daha hakim olabilir.
Randevularınızın renk ve sürelerini "AYARLAR » Randevu" sayfasından dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Diyagnozda işaretlediğim sekonder caries dolgu yaptıktan sonra kaybolmuyor. Oysa dolgu yaptıktan sonra kaybolması gerekir.
Artık tüm dolgular kendilerinden önceki cariesleri görünmez kılıyor.