Bahsi geçen ihtiyaçlar için değişik türevde çözümler üretildi.
Hekim için Rapor veya Ayarlar sayfası altında notlar diye serbest bir alan oluşturulabilir mi?
Bahsi geçen ihtiyaçlar için değişik türevde çözümler üretildi.
Diş çizimlerini ister anatomik istersenizde normal olarak kullanabilirsiniz. Bu seçimi oral sayfasında diş çizimlerinin sağ üst tarafından yapabilirsiniz.
Hastanın randevu geçmişini nasıl buluruz?
Hasta kartı sayfasında Gelecek Rand. Tar. alanın sağındaki düğmeye tıklayarak ilgili hastanın tüm randevularını görebilirsiniz.
Artık hasta kartının çıktısını alabilirsiniz.
Diyagnoz ve tedavilerdeki "B5" ifadeleri "COLE" olarak değiştirildi.
Protez prova randevusu oluşturulursa iyi olur. Eski programda vardı.
Protez prova, randevulara dahil edildi.
Hasta kartı girilirken, başka bir alandan kopyala-yapıştır ile bilgi girişi yapılamıyor. Bu kolaylık olsa iyi olur.
"Yapıştırmak" için PC'de farenin sağ tuşu ile bir menü gelmediği doğru. Ancak Klavyeden CTRL+V ile yapıştırma işlemini yapabilirsiniz.
Görüşler ve çözümlerini programa şifreyle girmeden önce görebiliyoruz. Girdikten sonra görmenin imkanı yok mudur? Sonuçta güzel bir kılavuz oluyor. Ayrıca programa ait tüyo veya kısa yollarla ilgili F1 gibi hizmet ara kısmı var mı?
Programın genel kullanım kılavuzu ve Sıklıkla Sorulan Sorular ve Cevapları gibi bir bölümü olacak. Hazırlık aşamasında.
Dentin Pimi Uygulaması D ve M çizimleri tamamlandı.

Tarife listesi - Hasta kartlarında varsayılan olarak TDB listesi geliyor. Özelleştirilmiş tarife kullanmak isteyen hekim her seferinde önce tarife seçmek zorunda kalıyor. Unutup bilgi girişleri yapılınca düzeltmek için tümden silip en baştan giriş yapmak gerekiyor.
Her hekim için sıklıkla kullandığı tarifeyi varsayılan olarak seçme imkanı verilemez mi?
Hastayı kayıt ederken tarife alanında özelleştirdiğiniz tarifeyi seçebilirsiniz. Yeni hasta kartı oluştururken, tarife alanına en son oluşturulan hasta kartında seçtiğiniz tarife otomatik olarak geliyor. Oral sayfasındaki tarife alanına hasta kartında seçili olan tarife bilgileri geliyor.