Interacciones de Usuarios

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

"Bugün Doğanlar" raporu kullanımınıza sunuldu.

Randevu taşıma çok kullanışlı olmuş. elinize sağlık.

Randevuların sürüklenebilmesi kullanışlı bir özellik olmuş. Ancak farenin sol tuşuyla tutma süresi çok kısa olduğundan, çoğunlukla sürükleme sırasında hasta kartı açılıyor.

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Çalışma yapıldı.

HASTA » Oral'de planlama listesinde tedaviye kopyalamak istediğiniz kayıtları seçerek listenin altındaki turuncu renkli "Tedaviye Kopyala" düğmesi ile isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz---demişsiniz, Ama ben planlama listesinteden ilgili dişi arayıp bulup kopyalama işlemine bir kısa yol önermiştim. Sağ tuşla sadece örn.36 no ya ait planlama-lar karşımıza çıkacak yine karşımızda ki satırdrlardan ilgili olanı işaretleyip, tedaviye kopyala diyebilelim...

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Planlama listesinde ilgili dişe daha kolay ulaşabilmek için "Diş" kolonuna tıklayarak diş numarasına göre sıralama yapabilirsiniz.

Programın yeni özelliği olarak, kron köprüler alt listede diş noları olmadan yazılınca, düzeltmeler pek kolay olmuyor. Eski sistem bana daha kullanışlı geliyordu.

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Fareyi, listenin "Diş" kolonundaki köprü simgesinin üzerine getirdiğinizde seçtiğiniz diş numaraları görünür.

Yeni kuron köprü eklerken şemayı görmek için diş seçimi yaptıpınız pencereyi farenizin sol tuşu ile başlık kısmından tutarak taşıyabilirsiniz.

Köprü kron işlemesi sırasında kolaylık olsun diye çıkan diş no onay kutulu pencere, şemayı kapattığı için hata yapmama sebep oluyor. Pencerenin şemayı kapatmaması sağlanabilir mi? Hatta sonradan açılan bütün pencereleri mouse ile tutup yerini değiştirebilmeliyiz.

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Pencereleri farenizin sol tuşu ile başlık kısımlarından tutarak taşıyabilirsiniz.

Ortodontik braket "bant değil" uygulaması da grup onay kutulu pencere ile yapılsa, kolaylık olur.

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Oralde braket tatbikinin seçim yapılarak girilmesi ve tek satırda görünmesi sağlandı.

Şema üzerinde sağ tıklama ile açılan, ilgili dişe ait işlemler listesinden, planlama ile ilgili olanları seçip tedaviye kopyalama seçeneği eklenebilir mi?

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

HASTA » Oral'de planlama listesinde tedaviye kopyalamak istediğiniz kayıtları seçerek listenin altındaki turuncu renkli "Tedaviye Kopyala" düğmesi ile isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Randevu sayfamızda üstte adı yazan hekim adına randevu veremiyoruz. Sadece benim adıma randevu veriyor. Ancak hekimi açılmış randevu penceresinden değiştirirsek hekim düzelliyor. Ama biz bunu farkedinceye kadar randevular bayağı karıştı. Eski uygulama iyi çalışıyodu.

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

AYARLAR » Dişhekimi sayfasında "Çalışma saatleri dışında randevu verilemesin" onay işaretini tıklayarak hekime randevu verilmesi engellendi.

Yeni randevu verirken, seçili hekim randevu verilecek gün ve saatte müsait ise varsayılan olarak gelir. Müsait değil ise sırayla diğer hekimlere bakılır ve ilk müsait olan hekim seçilir.

Yardım dosyası var mı? İşlemleri nasıl yapabileceğimizi gösteren bir dosya? Acil olarak reçete yazımı var mı? Nerede?

Dr.DENTES Software de Gestión de Consultorios Dentales

Yardım dosyası hazırlanıyor. Bitmemiş haline

https://drdentes.com.tr/tr/Yardim

adresinden ulaşabilirsiniz. Kısa sunumu ana menüde yer alan soru işaretine (?) tıklayarak (dokunarak) izleyebilirsiniz.

dtsanal.com/sunum

Reçete kullanımınıza sunuldu.

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia del usuario,analizar el uso del sitio y ayudar en nuestros esfuerzos de marketing. Al continuar navegando por nuestro sitio o cerrar este banner, usted reconoce que ha leído y acepta nuestro Política de Cookies.
Whatsapp