Interactions Utilisateur

Merhaba, genelde mevcut olan reçete şablonlarından hiçbiri bize uymuyor. Kendi şablonumuzu oluşturamıyor muyuz acaba?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

HASTA > Reçete'de, mavi renkli "+" düğmesiyle yeni reçete oluştururken endikasyon seçimi zorunlu değildir. Protokol No da isteğe bağlı olarak yazılır. Doğrudan, İlaç Listesi'nden ilaç satırına tıklayarak reçeteye ilaç eklenebilir. Daha fazla bilgiye menüdeki "?" simgesinden (yardım) ulaşabilirsiniz. NOT: Endikasyon listesindeki gibi hazır reçeteler oluşturmak isterseniz; Hazırladığınız reçeteleri iletmeniz halinde listeye ekleyebiliriz.

Merhaba, bugün doğanlar kısmında tarih seçeneği olmadığı için, doğum günü hafta sonuna gelenlerin doğum günü kutlanamıyor. Bu konuyla ilgili iyileştirme desteği rica ederiz.
Bir de randevusunu erteleyenler için farklı bir renk seçeneği yapılması mümkün müdür? Teşekkürler.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Dr.DENTES SMS ile doğum günü olan hastalara otomatik kutlama mesajı gönderebilirsiniz.
Randevulardaki hasta isimlerinin sonunda parantez içerisinde randevunun durumu görünmektedir. Ertelenen randevular (E) olarak ifade edilmektedir.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'ya yeni eklediğimiz "Ünit" görünümü ile birden çok ünit seçebilirsiniz. Her ünitteki randevuları ayrı kolonlarda görebilirsiniz.

Merhaba, pandemiden dolayı bir hekim 2 ünit çalışmakta. Ünitler arası hekimleri planlamak durumundayız. Randevu vermek istediğimizde aynı anda birden fazla ünit seçip ünitlerin aynı anda yanyana dolu ve boş saatlerini göremiyoruz. Tek tek ünit seçmek ve tek tek kontrol etmek durumundayız. Ayrıca bir hekim bir ünitte planlanabiliyorken, diğer ünitte de aynı saatler diliminde planlanabiliyor. Burada program uyarı da vermiyor. Yani bir anda bir hekimi ayrı ünitlerde aynı saatlere planlamak gibi hata yapabilirsiniz. Bu da süreci oldukça yavaşlatıyor, hataya sebep olabiliyor. Aynı hekim bazlı bir randevu görebildiğimiz gibi acil olarak ünit bazlı da bir randevu görüntülemeye ihtiyacımız var. Yani Yanyana tüm Ünitleri, atanmış hekimleri ile görebilmek bizim gibi 7-8 box lı polikliniklerde çok önemli. Bu konuya acilen yönelebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'ya yeni eklediğimiz "Ünit" görünümü ile birden çok ünit seçebilirsiniz. Her ünitteki randevuları ayrı kolonlarda görebilirsiniz.

Ünit sayılarını artırdığımız ve yeni bir randevu tanımlayacağımız zaman karşımıza ünit ve hekim seçimi geliyor. Burada ünit seçmeden hekimin boş çalışma saatlerini göremediğimiz için aynı anda hem ünit-1'e "x" hekimini hem de ünit-2'ye "x" hekimini kolaylıkla atayabiliyoruz. Burada Sistemin planlayıcıya uyarı vermesi gerekiyor. Çünkü bu hekim Ünit-1'de zaten planlanmıştır. Burada çözüm olarak şunu önerebiliriz.
1. Ünitlerin çoklu seçimi olmalıdır, böylece: Randevu takviminde hem ünitlerin boş-dolu statüleri hem de hekimlerin boş çalışma saatleri gözlemlenebilir.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'ya yeni eklediğimiz "Ünit" görünümü ile birden çok ünit seçebilirsiniz. Her ünitteki randevuları ayrı kolonlarda görebilirsiniz.

Diş Hekimi, Hasta, Ünit, Randevu vakti; bu dört husus birbirinden farklı kavramlardır. Çok ünitli bir klinikte 1 hekim çalışabildiği gibi (örnekleri mevcuttur) birden çok sayıda hekim de çalışabilir. Hekimin çalıştığı ünit sabit olabildiği gibi değişken de olabilir. Bu sebeple; randevu verirken bu 4 bilgi ayrı ayrı girilmelidir. Hekimin çalıştığı ünit sabitse, hekim tanımlama ekranında çalıştığı ünit seçilip sabitlenebilir.

Mevcut randevu ekranında ünitler ayrı ayrı görüntülenebilmektedir. Oysa ki günlük randevu takviminde tüm unitlerin programlarının aynı anda görüntülenebilmesi, çeşitli sebeplerle personelin işini kolaylaştıracaktır. Haftalık randevu programının görüntülenmesinde ise ya seçilen ünitin veya seçilen hekimin randevularının görüntülenebilmesi pratik olacaktır.

Randevu ekranının bu şekilde yeniden düzenlenmesini talep ediyoruz.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'ya yeni eklediğimiz "Ünit" görünümü ile birden çok ünit seçebilirsiniz. Her ünitteki randevuları ayrı kolonlarda görebilirsiniz. Randevu oluştururken ünit seçimi yapabilirsiniz.

Programda ünit sayısı seçeneği var. Ama randevu ekranında tüm ünitlerin programı aynı anda görüntülenemiyor. Her ünitte her hekimin çalışabildiği az hekim sayısına sahip klinikler için ünitlerin tek tek görüntülenebilmesi kullanışsız olmuş. Randevu yazarken her ünit için her hekime randevu yazılabilmeli, bunlar günlük programda aynı anda görüntülenebilmeli.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'ya yeni eklediğimiz "Ünit" görünümü ile birden çok ünit seçebilirsiniz. Her ünitteki randevuları ayrı kolonlarda görebilirsiniz.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Hastada "Hesabı kapat" işleminin yapılabilmesi için "Hasta > Hesap (Tüm Zamanlar)" yetkilerinin tümünün olması zorunluluğu getirildi.

VERBİS'e kullanıcı kaydı yaptırdım bundan sonra ne yapmam lazım? Hiçbir şey net değil.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

VERBİS'e kayıt olmak tek başına Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uyum sağlanması için yeterli değildir. Klinik bünyesinde kanuna uyum çalışmaları yapılmalıdır. Ayrıntılı bilgi e-posta ile yollanmıştır.

Asistanımın bazı bakiyeleri kaydederken hatalar yapıp, görünmesin diye hesabı kapat dediğini fark ettim. Hesap kapanışı öncesine ne ödeme ne de işlem girebiliyorum. Kapatılan hesap nasıl tekrar açılır?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Hesabı kapat penceresindeki kırmızı renkli "Son hesap kapatma işlemini geri al." düğmesiyle geri alabilirsiniz.

Nous utilisons des cookies pour améliorer l`expérience utilisateur, analyser l`utilisation du site et aider dans nos efforts de marketing. En continuant à naviguer sur notre site ou en fermant cette bannière, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre Politique de Cookies.
Whatsapp