Interactions Utilisateur

Hastalarımızı RAPOR > Liste'de Özel Koda göre sıraladığımızda alfanumerik olarak sıralama yaptığı için en son hangi arşiv kodunu oluşturduğumuzu göremiyoruz. Numerik sıralama yapılması için yardımcı olabilir misiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RAPOR > Liste'de "Özel Kod (Sayısal)" isminde alan oluşturuldu. Bu alanı "Göster" kolunundan seçerek sayısal sıralama yapabilirsiniz.

Muayene ettiğimiz hastalara Oral'de tedavi planı ve fiyat listesi çıkarıyoruz. Rapor kısmında ise bilgi amaçlı verilen fiyat tahsil edilmesi gereken bakiye gibi listeleniyor. Tedavisine başlamadığımız hastaların borçlu gibi görünmesini nasıl engelleyebiliriz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Oral'in İşlemler bölümünde "Tedavi" seçili alanı "Planlama 0" ya da "Planlama 1" olarak değiştirip işlem yapabilirsiniz. Planlama seçiliyken yapılan işlemlerde hastaya borç yazılmaz.

Kontrol periyodu kısmına 6 ay şeklinde işaretleme yapınca 6 ay sonra uyarı veriyor mu program? Kontrol randevusunu ayrıca 6 ay sonraya randevulara yazmak mı gerekiyor?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Uyarı vermiyor. Bu hafta içerisinde kontrole çağrılacak hastalar RAPOR > Kontrol sayfasında listelenir. Bu sayfada belirtilen kontrol tarihine göre randevu verebilirsiniz hastalarınıza.

Hasta yaşı 1 yıl büyük hesaplanıyor. Doğduğu yılı 0 kabul edilmesi gerekiyor :-)

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Yılı doldurduktan sonra bir üst yaşı gösteriyorduk. Artık yılın yarısını doldurduktan sonra bir üst yaşı gösteriyoruz.

Hasta kartı anamnez bölümünde kullanılan ilaçlar sekmesinde sadece bifosfonat türevini seçince alttaki açıklama bölümü aktif hale geliyor. Diğer ilaç türevlerinde de aktif hale gelse ve kullandığı ilaç ile ilgili açıklama yazabilsek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Anamnez ekranındaki yer yetersizliğinden tüm ilaç türleri için kutu açmamız mümkün değil. En alttaki "Diğer" bölümünü kullanmanızı öneririz.

Tanıda cerrahide apikal rezeksiyon işaretlenince kist resmi oluşuyor?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Özel ve yeni çizim gerektirdiğinden çalışmalarımız devam ediyor.

İki hekimin aynı ekranda randevu listesini görmek istiyorum.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Menüdeki "?" simgeli Dr.DENTES Yardım'ın RANDEVU sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kayıtlı tüm hastalarımı nasıl görebiliririm?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RAPOR > Liste sayfasından hasta listesini görebilirsiniz. Listeyi aldıktan sonra sarı renkli "İndir" düğmesiyle pdf veya excel olarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Borcu olan hastaları son tedavi gününe göre (kayıt tarihine göre değil) nasıl sıralayabilirim?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RAPOR > Liste'de "Son tedavi tarihi" alanını da seçiniz. Bakiyenin en küçük değerine 0.1 veya 1, en büyük değerine ise 9999999 gibi büyük bir rakam giriniz. Listele düğmesine basınız. Gelen listedeki "Son tedavi tarihi" sütun başlığına tıklarsanız tüm liste bu sütuna göre sıralanır.

Oral'de tedavi planını gerçekleştirdikçe işlemlerin yapıldığını belirtir bir simge konabilir mi ?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Planda bulunan işlemi seçip "Tedaviye Kopyala" düğmesine tıklayınız. Bu tedavinin otomatik kaydını yapacaktır. Aynı zamanda ilgili satır farklılaşacaktır.

Nous utilisons des cookies pour améliorer l`expérience utilisateur, analyser l`utilisation du site et aider dans nos efforts de marketing. En continuant à naviguer sur notre site ou en fermant cette bannière, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre Politique de Cookies.
Whatsapp