Nota tıklandığında ilişkili görüntünün açılması sağlandı.
Yüklenen fotoğrafa not yazıp ilişkilendirmek çok faydalı. Bunun tam tersi özelliği ekleyebilir miyiz? Sol menüdeki notlara tıklandığında o not ile ilişkilendirilmiş fotoğraf açılsa çok faydalı olur. Periapikal röntgenleri böylelikle çok efektif kullanabiliriz. Örnek: 46 nolu diş aletli radyografi notuna basıldığında o röntgenin açılması gibi.
Nota tıklandığında ilişkili görüntünün açılması sağlandı.
Randevuların, mouse sol tuşuyla tutulup sürüklenebilmesi özelliği kullanışlı olmuş.
2017 yılı tarifesi TDB sitesinde yayınlanmış. Programa ne zaman yüklenecek? İyi çalışmalar.
TDB 2017 tarifesi Dr.DENTES'e yüklendi. Ekrana çıkan bilgilendirme kutusundan veya AYARLAR » Tarife sayfasından yeni tarife ekleme seçeneğiyle TDB 2017 tarifesini ekleyebilirsiniz.
Hastalar arasından isimle arama yaparken, alfabetik sıralamadan önce, güncel hastaların listede ön sırada çıkıyor olması çok hoş bir özellik.
Teşekkürlerinizin bir kısmını biz bir kısmını da Prof. Dr. M. Kemal ÜNSAL Bey ile paylaşıyoruz. Bu özellik onun önerisiyle hayata geçti.
Distalde, mesialde ve colede çürük var. Coleye dolgu yapınca bütün çürükler yok oluyor. Sadece dolgu yapılan tarafın silinmesi gerekmiyor mu?
Bu konuda gerekli çalışma yapıldı.
Randevu sayfasını şifre vermeden yada asistana özel ayrı bir şifreyle asistanımızın açabilmesi sağlanabilir mi?
Ayarlar > Kullanıcı sayfasındaki mavi renkli "+" simgeli düğmeye tıklayarak istediğiniz yetkilerle yeni kullanıcı oluşturabilirsiniz.
Önceki programda (kanal içi post) olarak işlenmiş müdahaleler dentin pimi şeklinde aktarılmış. Düzeltilebilir mi :-) İyi seneler.
1998 - 2009 yılları arasında uygulamış olduğunuz 26 adet DÖKÜM POST CORE tedavisinin Dr.DENTES'deki çizimleri düzeltildi.
"Yakınının adı", "Referans adı" gibi kısımlarda arama yaptırılırken Türkçe-İngilizce karakter duyarlılığının ortadan kaldırılmasını ve hasta arama kısmındaki gibi birkaç harfle arama yapabilme özelliğinin eklenmesini rica ediyoruz (misal referans adına "ha" yazdığımızda hasan, hakan gibi seçenekleri bize belirtmeli).
Rapor > Liste sayfasında arama kıstaslarına "içinde geçen" kolonu eklendi. Böylelikle örneğin leb araması yapınca tüm leblebiler listelenecek.
Randevu sayfasından hasta kartındaki oral, hesap gibi sayfalara direk geçiş olsa, geçişlerdeki beklemelerimizi biraz telafi ederdi.
Yaşanılan yavaşlık internet bağlantı hızına bağlı olarak yaşanıyor. Ayrıca önbellek (cache) mekanizması ile programlama yapılarak hissedilir hız artışı sağlanmıştır.

Yeni hastaya kayıt açmadan randevu yazdım, sonra hastaya kart açtım. Randevudan sağ tık ile hasta kartına gitmedi. Hasta kartından randevu verdim. Verdiğim randevudan sağ tıklayınca karta gitti. Her iki randevuda hasta ismi hatasız yazılı.
Aynı isimde birden fazla hasta kartı olabilir. Kartı olan hastaya randevu verdiğinizde o hastaya ait özel kod randevusunda saklanmaktadır. Bu aynı isimdeki hastaları birbirinden ayırt etmemizi sağlamaktadır. Kartı olmayan hastanın da özel kodu olmayacağından hastaya erişim sağlanamaz.