Telif hakları nedeniyle video kullanım izinleri maalesef kolayca alınamıyor. Lisansı kamuya açık bilgilendirici video iletirseniz veya lisansı size ait bir video iletirseniz Dr.DENTES'e ekleyebiliriz.
Merhabalar, programın Videolar bölümüne özellikle protezler ve diğer tedavileri görselleştiren daha güncel videolar yükleyebilir misiniz?
Telif hakları nedeniyle video kullanım izinleri maalesef kolayca alınamıyor. Lisansı kamuya açık bilgilendirici video iletirseniz veya lisansı size ait bir video iletirseniz Dr.DENTES'e ekleyebiliriz.
İyi günler rapor kısmına şifre koyma gibi bir durumumuz var mı? Gelir olarak herkes bakamasın yani gizleme gibi bir şansımız var mı öğrenebilir miyim?
AYARLAR > Kullanıcı’dan hesabınızda işlem yapacak ilgili kişiler için kullanıcı oluşturabilir ve her kısım için yetkilerini belirleyebilirsiniz.
Oral kısmında kliniğe gelen ilk hastada diyelimki olmayan dişleri var ve bende 3-5 3 üyeli köprü yapacağım aradaki dört numaralı dişin çekimini girmeden sistemde nasıl yok edebilirim?
HASTA > Oral'de hastada tespit ettiğiniz hastalıkları ve önceki hekimlerin yaptığı tedavileri diyagnoz olarak kaydedebilirsiniz. Menüdeki "?" simgesinden yardım kılavuzundaki HASTA > Oral sayfasını inceleyebilir veya ilk ücretsiz eğitim hakkınızdan yararlanmak için randevu talep edebilirsiniz.
Bize gelen e-faturaları Dr.DENTES'ten görüyoruz. Yalnız e-Fatura mükellefi olmayan firmaların bize kestiği e-Arşiv Faturalarını göremiyoruz ve bunu toparlamak hayli yorucu oluyor. Görüşmemiz esnasında bunun yazılımla alınabileceğini yalnız doğru olmadığını belirttiniz. Fakat birçok e-Fatura firması programında bu altyapıyı sağlıyor. Hatta faturanın direk görüntülenebiliyor. Çıktısı alınabiliyor. Bizde Dr.DENTES'te bu özelliği görmek isteriz. Ay sonu bize kesilen faturaları toparlamaktan bizi kurtarın lütfen.
Tarafınıza gelen e-Arşiv Faturaları Gelir İdaresi Başkanlığı'na (GİB) ait İnteraktif Vergi Dairesi'nin (İVD) internet sitesinden giriş yaparak listeleyebilirsiniz. GİB veya İVD bu veriyi entegrasyon ile sunmadığından ve biz de bu veriyi almak için resmi olmayan herhangi bir yola girmeyeceğimizden şu an Dr.DENTES'te gösterilmesi mümkün değildir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
İnteraktif Vergi Dairesi internet sitesi: https://ivd.gib.gov.tr
Ödeme tamamlandıktan sonra tedavi planı siliniyor. Tedavi planına ve hangi dişe ne işlem yapıldığına ulaşılabilirse daha iyi olur.
Ödeme kaydettiğinizde tedavi planlamasının otomatik silinmesi fonksiyonu yoktur. Yaşadığınız durumu hangi işlemleri yaparak oluşturduğunuzu AYARLAR > Hakkımızda sayfasındaki firma bilgileri tablosunda yer alan e-posta adresimize iletebilirsiniz.
Sms kredisi olmasına rağmen yarın ki hastalara sms gönderilemedi mail’i geldi.
Operatör tarafında anlık bir yoğunluk oluşmuş. Bu gibi durumlarda otomatik gönderim saatinizi 1 saat ileri alabilir veya RANDEVU sayfasından elle gönderim yapabilirsiniz.
Hastanın oral kartına çürük kayıp kuron vs. gibi planlama yapmak istiyorum ancak sadece yaptığım tedavileri girebiliyorum. Yapmadığım tedavileri girsem bu sefer ücret alınmamış gibi görünüyor. İlerde yapmış mıydım yapmamış mıydım hatırlamam mümkün değil. Hastanın planlamasını yapmayınca da her gelişinde tekrar muayene edip incelemek zaman kaybı. Not kısmına yazmak da istemiyorum açıkçası akışımda sistematik bir düzende kolayca görebilmeliyim. Örneğin x tarihinde çürük işaretlediğim dişe y tarihinde KT yaptığımı o dişe mouse'u götürdüğümde hayalet pencerede tarihleri ve işlemleri görebilmeliyim.
HASTA > Oral'de hastanıza uygulamayı düşündüğünüz tedavileri kaydetmek için sınırsız sayıda planlama oluşturabilirsiniz. Masaüstü cihazlarda ilgili dişe farenin sağ tuşu ile tıklayarak, mobil cihazlarda ise dişe basılı tutarak; dişe kaydedilmiş diyagnoz, planlama ve tedavi kayıtlarının listesini görebilirsiniz. 08.07.2021'de katıldığınız Dr.DENTES eğitiminizde de hastalara "neden", "nereden" ve "nasıl" tedavi planı oluşturulduğu anlatılmıştır. Dr.DENTES'i daha etkin kullanarak klinik işlerinizi kolaylaştırmak için eğitim araçlarımızdan (ücretsiz eğitim, yardım kılavuzu vb.) uygun zamanlarınızda odaklanarak yararlanmanızı öneririz. Menüdeki "?" simgesinden yardım kılavuzundaki HASTA > Oral sayfasını inceleyebilirsiniz.
Merhaba reçete kısmına Amoklavin, kloroben sprey ve andorex sprey ekler misiniz :)
İlaç bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletmeniz halinde ekleyebiliriz.
Farklı hasta ama aynı isim ve soyisim olunca nasıl ayırt edebiliriz?
Arama ekranında gösterilen Doğum Tarihi, Kayıt Tarihi, Son Tedavi Tarihi, Telefon gibi değerler ile ayırt edebilirsiniz.
Yeni oluşturduğumuz hekim arkadaşa randevu giremıyoruz neden acaba.
Yeni hekim eklediğinizde randevularını görebilmek için randevu defterinin sol üstündeki listeden hekim adının başındaki kutuyu işaretlemeniz gereklidir. Menüdeki "?" simgesinden yardım kılavuzundaki RANDEVU sayfasını inceleyebilirsiniz.