Interacțiunile Utilizatorului

e-faturaya geçiş sürecini o kadar kolaylaştırdınız ki,size teşekkür ediyorum.

Merhaba.
Meslektaşlarımın görüş ve isteklerine "like" butonu koymak mümkün müdür? Böyle bir seçenek olur ise program kullanıcılarından gelen isteklere kaç kişinin katıldığını anlayabilir ve buna göre çözüm üretebilirsiniz?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Diğer kullanıcıların bildirdiği görüşlere "olumlu", "kararsız" ve "olumsuz" oy verebilirsiniz.

İyi çalışmalar. Hastaları ad ve soyad dışında telefon numarası ile bulma ihtimalimiz var mı?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Menüdeki "?" simgesinden ulaşılan Dr.DENTES Yardım'da yer alan RAPOR > Liste sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İlaçlara Ibu 600 mg. tablet ve andorex gargara ekler misiniz?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Andorex Gargara ilaçlar arasında hali hazırda mevcut. Diğer ilacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

İşlemler bölümünde ilk çıkan cerrahi sekmesi, sık kullanılanlar olarak değiştirilmeli ve bu sık kullanılanlar listesini biz kendimiz belirleyebilmeliyiz.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

AYARLAR > Dişhekim'inde hekimin uzmanlık alanı seçilirse, Oral'daki tedavi listesi seçili hekimin uzmanlığına göre otomatik olarak gelir.

Hakediş hesaplanmamızda problem var. Maliyet yüzdesi sıfır, hakediş yüzdesi %50 ama yapılan cironun %50'sinden daha az bir tutar çıkıyor hakedişte.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

RAPOR > Hakediş'te "Tedaviye göre" hesaplaması kullanılarak seçili hekimin seçilen tarih aralığındaki yaptığı tedaviler üzerinden ne kadar prim alacağı bulunabilir. Prim hesaplaması yapılan hastalarla ilgili gider kaydı var ise bu gider düşülerek hesaplama yapılır.

Doğum günleri modülünde bug var. Doğum günü olan hastaları listede bulunan mavi oklu kutucuk üstüne basarak yan yana açıyorum. Daha sonra hasta dosyasına gidiyorum. Notlarını okuyup filmine bakıyorum. Aynı gün doğum günü olan diğer hastanın dosya sekmesine geçince bir önceki hastanın dosya notları geliyor.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Birden çok hasta kartı ayrı ayrı sekmelerde açıldığında, son açılan sekmedeki hastanın notları gösterilir. Bir hastanın işlemi veya incelemesi tamamlandıktan sonra diğer hastanın incelemesine geçilebilir.

Hasta kartı bölümünde Alerji ve kişinin diğer hastalıkları diye bir bölüm yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Hasta Kartı'ndaki pembe renkli anamnez düğmesi ile açılan listede "Gıda Alerjisi", "İlaç Alerjisi" ve "Diğer" kutularını işaretleyerek listede bulunmayan anamnezleri ekleyebilirsiniz.

Hastalar faturanın tamamını değil de belli bir miktar ödeme yaptıktan sonra hesap kısmına kaydedilen ödemeler görünmüyor. Onu nasıl çözebiliriz?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Uzak bağlantı ile inceleme yapıldığında ilgili kullanıcının "geçmiş zaman tahsilatları"nı görme yetkisi olmadığı için kayıtları göremediği tespit edilmiştir.

Augmentin es 600 mg 100 ml susp. reçeteye ekler misiniz?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

İlacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletebilir misiniz?

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Continuând să navighezi pe site-ul nostru sau închizând acest banner, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politica Cookie-ul nostru.
Whatsapp