Interacțiunile Utilizatorului

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Oral'de ve Hesap'ta yaptığınız indirimleri görebilirsiniz. İndirim yaptığınız tutar KALIN görülür. Fareyi üzerine götürdüğünüzde önceki tutar görülür.

Sağ üstteki bildirimler okunduktan sonra silinebilir olsa? Doğum günleri ve sms bildirimleri arasında "ödeme yapacaklar"ın görünürlüğü azalıyor. Bulmak zorlaşıyor. Ya da belki ödeme yapacaklar bildirimleri ayrı olursa daha kullanışlı olur.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

İşaretlenmemiş uyarıların üstte görünmesi sağlandı.

Fiyat tarifesinin çıktısını almak isterim. Hatta sadece aktif olanların. Mümkün mü?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

AYARLAR > Tarife sayfasında tarifeyi kağıda çıktı alabilir, PDF veya Excel biçiminde indirebilirsiniz. Excel biçiminde indirip "Durum" sütunundan sadece "Aktif" olanlar görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

"Hesap kapatma"nın, geri alınamaz olması iyi olmamış. Hatalı bir işlem var, düzeltemiyorum.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

"Hesap Kapatma" ekranında hesap kapatma işleminizi geri alabilir ve hesabı geçmiş bir tarihte kapatabilirsiniz.

Hemiseksiyon işlemi görselleştirilebilir mi?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Hemiseksiyon çizimi tamamlandı. Yeni yapacağınız tedaviler için 6, 7 ve 8 nolu dişlerde seçtiğiniz kök şemada kesiliyor.

Y.K.U. isimli hastamızın diyagnozunda 3'lü köprüsü var. Tedavi bölümünde gözükmüyor.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Kuron sökümü yapmış olabilir misiniz? Oral şemadaki dişe bilgisayarda farenizin sağ tuşu ile tıklayarak, dokunmatik cihazlarda basılı tutarak ilgili dişe yapılan tüm işlemleri görebilirsiniz.

Ekranın üst satırlarında yayınlanan mesaj ve bilgilendirme uyarıları kullanımı zorlaştırıyor. Bunlar için daha az göze batan bir yer, konum seçebilir miyiz?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Ekranın üstündeki mesajları artık [X] simgesine tıklayıp 24 saat boyunca gizleyebilirsiniz. Ek olarak telefondan girince ekranın üstünde görünen özel günler düğmesi kaldırıldı.

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Oral'de mikrofon simgeli "Sesle Kontrol" düğmesine tıklayıp önce tedaviyi sonra diş numarasını söylediğinizde tedavi dişe uygulanır. Örneğin "diş çekimi 14" dediğinizde 14 numaralı diş çekilir. Detaylar için tıklayın.

Liste kıstaslarına "alınan paralar" da eklenebilir mi?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

RAPOR > Liste, Hasta Kartında bulunan alanlar için hazırlanmıştır. Alınan paralar HASTA > Hesap bölümüne ait olduğundan buradan bakiye elde edilerek hasta kartına dahil edilir. RAPOR > Liste'de görülebilecek tek para bakiyedir.

Braket, kron, kayıp diş gibi grup olarak işaret kutucukları işaretlerken (windows klasör içindeki ögeleri seçerken, mause a basılı tutarak kaydırdığımızda oluşan dikdörtgen alan içerisindeki ögeleri seçmesi) uygulamasına benzer bir kolaylık sağlanabilir mi?

Software de management al cabinetelor dentare Dr.DENTES

Teknik olarak öneriniz güzel ve eğlenceli ancak programlaması zor ve uzun zaman alan istek. Uzun vadeli iş planımıza almayı uygun buluyoruz.

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Continuând să navighezi pe site-ul nostru sau închizând acest banner, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politica Cookie-ul nostru.
Whatsapp