Ndërveprimet e përdoruesit

İyi çalışmalar. Hastaları ad ve soyad dışında telefon numarası ile bulma ihtimalimiz var mı?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Menüdeki "?" simgesinden ulaşılan Dr.DENTES Yardım'da yer alan RAPOR > Liste sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İlaçlara Ibu 600 mg. tablet ve andorex gargara ekler misiniz?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Andorex Gargara ilaçlar arasında hali hazırda mevcut. Diğer ilacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

İşlemler bölümünde ilk çıkan cerrahi sekmesi, sık kullanılanlar olarak değiştirilmeli ve bu sık kullanılanlar listesini biz kendimiz belirleyebilmeliyiz.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

AYARLAR > Dişhekim'inde hekimin uzmanlık alanı seçilirse, Oral'daki tedavi listesi seçili hekimin uzmanlığına göre otomatik olarak gelir.

Hakediş hesaplanmamızda problem var. Maliyet yüzdesi sıfır, hakediş yüzdesi %50 ama yapılan cironun %50'sinden daha az bir tutar çıkıyor hakedişte.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

RAPOR > Hakediş'te "Tedaviye göre" hesaplaması kullanılarak seçili hekimin seçilen tarih aralığındaki yaptığı tedaviler üzerinden ne kadar prim alacağı bulunabilir. Prim hesaplaması yapılan hastalarla ilgili gider kaydı var ise bu gider düşülerek hesaplama yapılır.

Doğum günleri modülünde bug var. Doğum günü olan hastaları listede bulunan mavi oklu kutucuk üstüne basarak yan yana açıyorum. Daha sonra hasta dosyasına gidiyorum. Notlarını okuyup filmine bakıyorum. Aynı gün doğum günü olan diğer hastanın dosya sekmesine geçince bir önceki hastanın dosya notları geliyor.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Birden çok hasta kartı ayrı ayrı sekmelerde açıldığında, son açılan sekmedeki hastanın notları gösterilir. Bir hastanın işlemi veya incelemesi tamamlandıktan sonra diğer hastanın incelemesine geçilebilir.

Hasta kartı bölümünde Alerji ve kişinin diğer hastalıkları diye bir bölüm yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Hasta Kartı'ndaki pembe renkli anamnez düğmesi ile açılan listede "Gıda Alerjisi", "İlaç Alerjisi" ve "Diğer" kutularını işaretleyerek listede bulunmayan anamnezleri ekleyebilirsiniz.

Hastalar faturanın tamamını değil de belli bir miktar ödeme yaptıktan sonra hesap kısmına kaydedilen ödemeler görünmüyor. Onu nasıl çözebiliriz?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Uzak bağlantı ile inceleme yapıldığında ilgili kullanıcının "geçmiş zaman tahsilatları"nı görme yetkisi olmadığı için kayıtları göremediği tespit edilmiştir.

Augmentin es 600 mg 100 ml susp. reçeteye ekler misiniz?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

İlacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletebilir misiniz?

Merhabalar SMS satın almak istiyoruz. Konu ile ilgili dönüş yapar mısınız?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

AYARLAR > Hakkımızda sayfasında "Dr.DENTES SMS" başlığı altında yer alan açıklamalar ile SMS gönderimi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Merhaba, sistemden silinen randevuyu hangi kullanıcının sildiğini, oluşturduğunu nereden görebiliriz?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

RANDEVU'da ilgili randevu kaydının üstüne imleç ile gelerek randevuyu oluşturan kullanıcının adını görebilirsiniz. Silinen randevulara ait bilgilere Dr.DENTES içinden erişim imkanı yoktur. Dilerseniz, silinen randevuların tarihini iletmeniz halinde, log kayıtlarının incelenerek silen kullanıcının bulunması için teklif oluşturabiliriz.

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, analizuar përdorimin e faqes dhe ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut. Duke vazhduar të shfletoni faqen tonë ose duke mbyllur këtë banner, pranoni se keni lexuar dhe pajtoheni me Politika e cookies tonë.
Whatsapp