Ndërveprimet e përdoruesit

"Ara" penceresinden hasta ismini girmeye başladığımızda randevuda olduğu gibi ilgili harfleri bulunduran isimlerde seçenekler listesi çıkıp, listeden tıklamayarak hasta kartına ulaşım mümkün mü?
Ayrıca "bu isimde hasta var" uyarısından sonra, uyarıya tıklayarak aynı isimdeki hasta kartına yönlendirme ya da kayıttan vazgeçildiğinde ilgili hasta kartının açılması, yapılabilir mi?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

"Ara" penceresinde hasta adı ve soyadı yazarken ilgili sonuçların listelenmesi sağlandı.
Yeni hasta eklerken ad ve soyad alanlarını doldurduktan sonra çıkan "Bu ad ve soyadda hasta var" uyarısında hastaya tıklanınca kartının açılması sağlandı.

Kolay gelsin. Ödeme yapmamış hastalar için bir grup oluşturup hatırlatma mesajı göndermek istersek gruba atınca tüm hastalara gitse, böyle bir durum var mı, varsa nasıl yapılıyor?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

RAPOR > Bakiye ve RAPOR > Kısmi Bakiye sayfalarında borcu olan tüm hastalar listeleniyor. Bu sayfalardaki mavi renkli "SMS Gönder" düğmesini kullanabilirsiniz. Ya da
HASTA > Hasta Kartı sayfasındaki Grup alanından hiç ödeme yapmamış hastalar için bir grup oluşturabilir, ilgili hastalarda bu grubu seçebilirsiniz. RAPOR > Liste sayfasından açtığınız gruptaki hastaları listeleyebilir ve mavi renkli "SMS Gönder" düğmesiyle listedeki hastalara SMS gönderebilirsiniz. Ödeme yapan hastaları tekrar gruptan çıkarabilirsiniz.

Eklediğim bir kullanıcıyı silmek istediğimde "silme işlemi başarısız" hata mesajı veriyor.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

O kullanıcı ile herhangi bir işlem yapıldıysa silinemez. Kullanıcıyı pasif yaparak Dr.DENTES'e girişini önleyebilirsiniz.

Günaydınlar Dr.DENTES ailesi.
Programı kullanan hasta kabul birimindeki çalışanlar için bazı işlemlerde kısıtlamalar koymak mümkün mü?
Örneğin hasta kabul birimi; randevuları düzenlemek, hasta iletişim bilgilerine ulaşmak, yapılan tedavi işlemlerini sadece takip etmek dışında programa ulaşamasa. Ücret tahsilatı yapabilecek yetkili (Örneğin muhasebe birimi) için de bir şifre olsa. Bu şifre elinde olsa bile sadece aldığı ücreti işleyebilse, aynı gün içinde düzeltmeler yapabilse, geçmişe dönük hesap düzenlemelerini yapamasa, bunları yapabilecek kişi için (örneğin hekim) ekstra bir şifre daha olsa, master şifre gibi. Nasıl olur?
Program çok güzel. Emeklerinize sağlık.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

AYARLAR > Kullanıcı sayfasındaki mavi renkli "+" simgeli düğmeye tıklayarak istediğiniz yetkilerle yeni kullanıcı oluşturabilirsiniz. "HASTA » Hesap (Tüm Zamanlar)" yetkilendirmesini kullanarak bugün dışına kayıt girilmesini önleyebilirsiniz.

Hasta kartı ekranındaki anamnez formunun yazdırılması sağlanabilir mi? Böylece hastalar formu kendileri kutucukları işaretleyerek ve gerekli yerleri yazarak doldurabilir.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Evet yazdırabiliriz. Ancak orada tıbbi terimler olduğundan bunu sizin desteğinizle doldurabilir. Bu sebeple kağıt ve zaman israfı olur düşüncesindeyiz. Dilerseniz anamnezli hasta kartı çıktısını alıp, hastaya imzalatıp arşive kaldırabilirsiniz.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Randevu defterinde bugünün tarihi artık mavi renkli gösteriliyor.

Hasta telefonla veya internetten randevu talep ettiğinde hastaya randevu ayarlanıyor ama hasta henüz gelmediği için hasta kartı oluşturulmuyor. Ama hastaya randevusunu hatırlatmak için randevu bölümünde hastanın telefon numarası için bir yer oluşturulsa kayıtlı olmayan hastaya da mesaj iletmemiz daha kolay olacaktır.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Randevuya telefon kayıt edilebilmesi sağlandı. Otomatik randevu hatırlatma SMS'i kullanıyorsanız doğru cep telefonu girdiğinizde bu numaraya da SMS gönderilir.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

HASTA > Hesap sayfasının sağ üstündeki yeşil renkli "Bakiye Dağılımı" düğmesine tıklayarak diş hekimine göre bakiye dağılımını görebilirsiniz.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

SMS Gönderim Raporunda alıcı sayısının görülmesi sağlandı.

Hasta hesabını kapattıktan sonra hesap kapatmayı nasıl iptal edebilirim?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Hesabı kapat penceresindeki kırmızı renkli "Son hesap kapatma işlemini geri al." düğmesiyle geri alabilirsiniz.

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, analizuar përdorimin e faqes dhe ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut. Duke vazhduar të shfletoni faqen tonë ose duke mbyllur këtë banner, pranoni se keni lexuar dhe pajtoheni me Politika e cookies tonë.
Whatsapp