Ndërveprimet e përdoruesit

Periyodik kontrol mesajı gönderim saati 07:00 olarak gözüküyor. Saat 14:00 olarak değiştirmek istiyoruz.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Otomatik gönderilen periyodik kontrol SMS'lerinizin haftanın hangi gün ve saatinde gönderileceğini seçebilirsiniz.

"Bugün gelecekler" onay kutusu gibi küçük kare onay kutuları, dokunmatik ekranlarda fare tıklaması gibi olmuyor. İmleç ilgili bölgeye geliyor ama tıklama yapılamıyor.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Seçim yapmak için onay kutusunun yanındaki yazıya da tıklayabilirsiniz.

Bu bölümde diş hekimi seçme bölümüne ihtiyaç var.Her diş hekimine ait toplam ciroyu görmek için....

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

RAPOR > Defter sayfasındaki Aldığımız ve Ödediğimiz bölümlerine dişhekimine göre filtreleme özelliği eklendi.

Hızlı bir şekilde eski hastaları kaydetmek için kolay bir yol var mıdır?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Veri aktarımı için bizle iletişime geçiniz.

"Emin misiniz" penceresi bazı diş notlarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor? Aynı hastada 15 21 noda uyarı yok. Ama 13 de uyarı var?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Problem giderildi.

Diş notlarına bakmak için tıklayıp açma sonrası, kapatmak için Vazgeç'e tıkladığımda açılan -EMİN MİSİNİZ penceresi benim için rahatsız edici olmuş.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Herhangi bir değişiklik yapıldığında veri kaybı olmaması için bu uyarı çıkıyor. Değişiklik yapmadan kapatıldığında bu uyarı çıkmıyor.

6 ay periyodik kontrol işaretlenmiş hastalara, zamanı geldiğinde periyodik kontrol mesajını otamatik olarak atmasını istiyoruz. Mümkün mü? Mesajın hafta sonuna denk gelmesi durumunda onu takiben hafta içi bir günde gitmesini istiyoruz.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

AYARLAR » SMS Gönder sayfasının sağ üstündeki "SMS Ayarları" düğmesine tıklayıp "Periyodik kontrol tarihi gelen hastalara otomatik SMS gönder" onay kutusunu işaretlediğinizde haftalık olarak o hafta kontrol periyodu gelmiş hastalarınıza SMS gönderilir.

İmplant hastalarının takibi için hastanın oralı girilip İmplant çakıldıktan sonra hastaya örneğin 3 ay veya 4 ay sonra üst yapı planlaması için randevuyu otomatik olarak sistem üstünden verebilmemiz olsa ve de sistem otomatik olarak 4 ay sonra kendisi randevu belirlese Manuel olarak girmesek ve de o tarihe 2 gün kala bize uyarı verse. İyi çalışmalar.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Bu hastaları PERİYODİK KONTROL yöntemiyle takip edebilirsiniz.

Acaba ben mi bulamadım bilmiyorum ama hastalarla pazarlık ettiğimiz son fiyat yazacak yer bulamadım mesela TDB2017'e ye göre 9.000 liralık tedavi 8.000 liraya yapıyoruz mesela pazarlık sonucu son rakamı koyup değiştiremedim.
Bir de genel anlamda bir undo düğmesi olsa undo last action gibi çok güzel olurmuş.
Onun haricinde program çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Oral sayfasında toplam tutarını değiştirmek istediğiniz tedavileri "Ctrl" tuşu basılı iken farenin sol tuşu ile seçtikten sonra mor renkli "~" simgeli Yuvarla düğmesine tıklayarak yeni toplamı girebilirsiniz.
Yaptığınız değişiklikleri "Kaydet" demeden önce "Vazgeç" düğmesiyle geri alabilirsiniz.

Hasta kartını eksiksiz doldurup çıktı alıp hastalarımıza imzalatacağız. Çıktı aldığımız kağıtta para birimi ve tarife görünmesini istemiyoruz. Nasıl ayarlarız?

Dr.DENTES softueri për menaxhimin e praktikës dentare

Hasta kartı çıktısından para birimi ve tarife alanları kaldırıldı.

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, analizuar përdorimin e faqes dhe ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut. Duke vazhduar të shfletoni faqen tonë ose duke mbyllur këtë banner, pranoni se keni lexuar dhe pajtoheni me Politika e cookies tonë.
Whatsapp