Interakcije Korisnika

PC saatinizle uyum sağlanamıyor deyip error mesajı vermekte uygulamam. Yardımcı olur musunuz?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Bilgisayarınızın saat dilimini UTC+03:00 yapıp saati güncellediğinizde uyarı tekrar çıkmaz.

İyi çalışmalar; daha önce çalıştığım hasta takip programında kayıtlı olan bilgilerimi hızlı bir şekilde buraya taşımam mümkün mü acaba. Aksi halde tek tek hasta bilgilerini taşımanın ne kadar zor olacağını tahmin edebilirsiniz.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Çoğu programdan ücreti mukabil veri aktarımı yapabiliyoruz. Öncesinde bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp verilerinizi incelememiz gerekiyor. 09:30 - 18:00 saatleri arasında 0232 425 0 350 nolu telefonumuzdan ofisimizi arayıp detaylı bilgi alabilir ve işlemleri başlatabilirsiniz.

Not ekleme işlemi bilgisayarda sesli yapılabiliyor ama iPad'de sesli yapılamıyor. Eklenirse işimizi çok rahatlatır.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

iPad cihazlar henüz bu özelliği tam olarak desteklemiyor.

Merhaba,
Yaptığımız indirimleri ve normal tarifeyi tek çıktıda hastaya gösterebilmemiz mümkün müdür?
Yani; bir plan var elimde ve hastaya mesela %10 indirim yapmışım. En solda yapılan tedavi ismi, ortada normalde yaptığım ücret ve diğer sütünde yapılan indirim yüzdesi ve en sağda da indirimli fiyat.
Eğer zaten varsa böyle bir özellik, öğrenmekten memnun olurum. Aynı zamanda plan sayfasında da açıp daha önceki tedavilerinde indirim yapılmış mı görebiliyor muyuz?
iyi çalışmalar.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

HASTA > Oral'de tedavileri işledikten sonra toplamını değiştirmek istediğiniz tedavileri "Ctrl veya Command (⌘)" tuşu basılı iken farenin sol tuşu ile seçtikten sonra Yuvarla (~) düğmesine tıklayarak yeni toplam girebilir ya da yüzde olarak indirim uygulayabilirsiniz. İndirim uyguladığınız tedavilerin toplamı kalın olarak görülür ve üzerine gelince eski fiyatını görebilirsiniz. Mor renkli üzerinde yazdırma simgesi olan Proforma/Yazdır düğmesi ile tedavileri oral şema ile birlikte yazıcıdan çıkartıp hastaya verebilirsiniz. Çıktıda tarifedeki fiyatlar gösterilir ve yaptığınız indirim ayrıca belirtilir.

Hastaların kendi sayfaları üzerinde rakam üzerini işaretleyip rakamda manuel yuvarlama yapılsa çok güzel olur. Lütfen ilgilenin.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Oral sayfasında toplam tutarını değiştirmek istediğiniz tedavileri "Ctrl" tuşu basılı iken farenin sol tuşu ile seçtikten sonra "Yuvarla (~)" düğmesine tıklayarak yeni toplamı girebilirsiniz.

Merhaba, sisteme köprü olarak işlediğimiz hastaların bize dişi eksik olarak geldiğinde o dişi biz çekildi göstermeden nasıl işleyebiliriz o eksik dişi.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Eksik dişler önce Diyagnoz bölümünden "Kayıp Diş" ile işlenip sonrasında Tedavi bölümden tedavileri işlenmelidir.

İyi günler. Ortodonti faturaları kesilirken braket girildiğinde braketli dişleri tek tek göstermek yerine topluca 10 üye veya üye sayısı kadar göstermekte. Faturalı çalıştığımız için SGK ve Diş Hastanesi diş numaralarını görmek istiyor. Bant uygulaması yapıldığında her diş ayrı ayrı gözükmekte ancak braket uygulamasında bunu yapamıyoruz. Braket girdisinin de bant girdisi şekline getirilmesini talep ediyorum.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Braket Tatbiki tedavisini dişlere birer birer işleyebilirsiniz.

Randevu kaydı oluşturunca aynı anda hastaya sms gönderilmesini talep ediyorum. Mümkün müdür?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

AYARLAR » SMS Gönder sayfasının sağ üstündeki "SMS Ayarları" düğmesine tıklayıp "Randevu verilince hastaya otomatik SMS gönder" onay kutusunu işaretlediğinizde siz randevuyu kaydettiğiniz anda hastaya SMS gönderilir.

Hastalara randevuyu verir vermez, klinikten çıkmadan veya telefonda randevu verdiğimizde anında randevu sms'i gitmesini istiyorum. Hastalar bazen hangi klinikten randevu aldığını algılayamayabiliyorlar. Önlerinden geçen kliniğe girebiliyorlar. En azından aldığı gün, aynı anda randevu SMS'i gitmesi ile hangi klinikten randevu aldığını hasta da bilmiş olur. Manuel yolla bu işlem yapılabiliyor biliyorum ancak günde pek çok sayıda randevu verilen bir klinikte bu işlemin otomatik olması gerekmekte.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

AYARLAR » SMS Gönder sayfasının sağ üstündeki "SMS Ayarları" düğmesine tıklayıp "Randevu verilince hastaya otomatik SMS gönder" onay kutusunu işaretlediğinizde siz randevuyu kaydettiğiniz anda hastaya SMS gönderilir.

Merhaba,
Bir tedaviyi silmek isterken TL tarifesinin hepsini sildiğimi farkettim. Acaba tekrar geri getirmek nasıl mümkün olabilir?
Teşekkürler.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

AYARLAR > Tarife'den mavi renkli "Yeni" düğmesiyle yeni tarife ekleyebilirsiniz.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo, analizirali korišćenje sajta i pomogli u marketinškim naporima. Nastavkom pregledanja našeg sajta ili zatvaranjem ovog obaveštenja, potvrđujete da ste pročitali i prihvatili naš Politika Kolačića.
Whatsapp