Interakcije Korisnika

Merhaba
Aynı hastaya fark etmeden tekrar kayıt açabiliyoruz. Bir ikaz mesajı iyi olabilir.
Defter bölümünde günlük kazancımızı gördüğümüz ekranda "bir önceki gün" ve " bir sonraki gün" seçim tuşları olması işimizi kolaylaştırabilir. Aynısı "aylık", "yıllık" olarak da koyulabilir. Programımızdaki grafikli gelir sayfamız çok iyi bu arada.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Yeni hasta eklerken ad ve soyad alanlarını doldurduktan sonra sayfanın boş bir yerine tıklanınca aynı ad ve soyadda hasta varsa uyarı çıkıyor.
RAPOR > Defter'e Günlük, Aylık, Yıllık, Önceki ve Sonraki düğmeleri eklendi.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Oral'den alacağınız çıktılar için artık tarayıcınızın açılır pencere (Pop-up) iznine gerek yok.

Selamlar,
TDB 2018 ücret tarifesine göre güncelleme alabilir miyiz?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

AYARLAR > Tarife sayfasından mavi renkli "Yeni" düğmesiyle 2018 tarifesini ekleyebilirsiniz.

Hasta kartından "Ara" penceresi açıp isim girdiğimizde çıkan öneri listesi, kayıtlı hasta sayısı çok olduğunda yeterli kolaylık sağlamıyor. İsim ve soy isim randevu kaydında olduğu gibi tek kutuda olsa ve benzer isim öneri listesi güncel hastalar üst sırada olacak şekilde olabilse?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

"Ara" penceresinde artık hasta adı ve soyadı birleştirilerek öneri listesi oluşuyor.

Kağıt çıktılarda yapılan indirimleri gösterebilir miyiz?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Oral'den alacağınız çıktılarda yapıtığınız indirimin de görülmesi sağlandı.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Oral'de ilk olarak diş hekiminin uzmanlığındaki tedaviler listeleniyor. Diş hekiminin uzmanlığını AYARLAR > Dişhekimi sayfasından değiştirebilirsiniz.

Telefon numarasından hasta ismine ulaşabiliyor muyuz? İyi çalışmalar.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

RAPOR > Liste sayfasından hasta kartındaki alanlara göre listeleme yapabilirsiniz. Örneğin telefon satırını "Göster" kolonundan işaretleyip, "İçinde geçen" kolonuna telefon numarasını yazıp "Listele" düğmesine bastığınızda ilgili hastalar listelenir.

Hasta gruplarındaki hastaları liste şeklinde görebiliyor muyuz? Sevgiler.

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

RAPOR > Liste sayfasındaki Liste kıstasları penceresinde "Grup" satırını Göster kolonundan işaretleyip, grup seçimi yaptıktan sonra "Listele" düğmesine bastığınızda ilgili hastalar listelenir.

Merhaba. Planlama sayfasından çıktı alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Chrome tarayıcısında adres satırının sonundaki üzerinde "x" işareti bulunan simgeye tıklayarak "Pop-up'lara her zaman izin ver" seçeneğini işaretleyip Bitti düğmesine basınız. Ardından tekrar "Proforma" düğmesine bastığınızda planlamanın çıktısını alabilirsiniz.

Randevu defterinde hastanın ismine 2 defa tıkladığımızda hasta kartının açılma şansı var mı?
Oral'de dişlerin üzerine not yazma şansımız olsa, kanal boyu veya yapılan işlem veya aksaklıklar gibi?

Softver za upravljanje stomatološkim ordinacijama Dr.DENTES

Randevu üzerinde bilgisayarda farenin sağ tuşuna basarak, dokunmatik cihazlarda basılı tutarak kayıtlı hastanın kartını açabilirsiniz.
Oral'de diş numarasının üzerine basarak not girebilirsiniz. Notu olan diş numarası kırmızı renkte görülür. Menüdeki "?" simgeli Dr.DENTES Yardım'dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo, analizirali korišćenje sajta i pomogli u marketinškim naporima. Nastavkom pregledanja našeg sajta ili zatvaranjem ovog obaveštenja, potvrđujete da ste pročitali i prihvatili naš Politika Kolačića.
Whatsapp