Benutzerinteraktionen

Hastaları kayıt tarihine göre listeleyebiliyor muyuz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

RAPOR > Liste sayfasındaki Liste kıstasları penceresinden Kayıt Tarihi satırını "Göster" kolonundan işaretleyip "Listele" düğmesi ile liste aldıktan sonra tablodan "Kayıt Tarihi" başlığına tıklayarak sıralama yapabilirsiniz.

Botx seçildiği zaman bir diş numarası işaretlememiz gerekiyor. Yapılan işlem normalde diş sıkmayla ilgili bunu nasıl değiştirebiliriz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Herhangi bir dişi seçerek işlemi uygulayabilirsiniz.

Neden program BOŞ hasta kartı bırakıyor. O boşlukları nasıl dolduracağız? Atlayarak gitmesi iyi değil hasta sayımız ve düzeni karışıyor.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Dr.DENTES her hastaya özel kod veriyor. Her yeni hasta eklediğinizde bu kod ardışık olarak artar. Aradan hasta kartı silindiğinde o numaraya tekrar hasta eklenmez.

Telefon numarasından hasta arama butonu eklersek çok güzel olacak.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

RAPOR > Liste sayfasından hasta kartındaki alanlara göre listeleme yapabilirsiniz. Örneğin telefon satırını "Göster" kolonundan işaretleyip, "İçinde geçen" kolonuna telefon numarasını yazıp "Listele" düğmesine bastığınızda ilgili hastalar listelenir.

RAPOR > Kontrol'de hasta ismi yazmıyor. Son tedavi tarihinden 6 ay 1 hafta geçmiş olan ve 6 ay kontrol periodu işaretli hastalarım var fakat kontrol bölümünde isimleri yok.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Son tedavi tarihinden 6 ay 1 hafta geçmiş hastanız RAPOR > Kontrol listesine geçen hafta girmiştir. Artık 6 ayı geçtiği için o listede yer almaz. Örneğin bugün (02.10.2018) RAPOR > Kontrol'de listelenecek 6 aylık kontrol periyodu olan hastalar son tedavileri 02.04.2018 - 09.04.2018 tarihleri arasında olanlardır.

Bu durumu şu şekilde kontrol edebilirsiniz. RAPOR > Liste'ye girip "Son Tedavi Tarihi" karşısındaki kutuyu işaretleyip ilk tarih kutusuna 02.04.2018, ikinci tarih kutusuna da 09.04.2018 yazıp "Listele" düğmesine bastığınızda hiç hasta listelenmeyecektir.

Kontrol periyodu 6 ay olan ve 6 ay önce tedavisini uyguladığım (kontrol zamanı gelen) hastalar için bir listeleme var mı? Ben hangi hastanın kontrolünün geldiğini nerden bulabilirim?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Son tedavi ve son randevu tarihine göre hesaplanan, kontrole çağırmanız gereken hastaları RAPOR > Kontrol sayfasından görebilirsiniz.

Fiyat listenin güncel halini yayınlayabilir misiniz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

AYARLAR > Tarife sayfasından mavi renkli "Yeni" düğmesiyle 2018 tarifesini ekleyebilirsiniz.

Şema üzerinde planlama yapıp daha sonra tedaviye aktarabiliyor muyuz?

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Hastaya uygulamayı düşündüğünüz tedavileri Oral sayfasında İşlemler başlığı altından "Tedavi"yi "Planlama 0" ya da "Planlama 1" olarak değiştirip kaydedebilirsiniz. Planlama seçiliyken yapılan işlemlerde hastaya borç yazılmaz. Birden fazla planlama yapabilirsiniz. Listeden son planlamayı yapınca yeni planlama açılır. Planlama seçili iken mor renkli "Proforma" düğmesine tıklayarak planlamayı yazdırabilirsiniz. Planlama listesinde seçtiğiniz tedavileri turuncu renkli "Tedaviye Kopyala" düğmesi ile tedaviye aktarabilirsiniz. Menüdeki "?" simgeli Dr.DENTES Yardım'dan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi günler, biz bazı kalemlerden kendimiz için paket oluşturabilir miyiz? Mesela kanal tedavisi paketi (estirpasyon + pansuman + kt + dolgu) gibi yada ortodontik tedavi paketi (angle sınıf 2 + 10*düz arkteli + pekiştirme aygıtı vs.)

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

AYARLAR > Tarife sayfasında tedavi listesinin üzerinde bulunan mavi renkli "Yeni" düğmesiyle dilediğiniz isimde tedavi ekleyebilirsiniz.

Planlama yaptıktan sonra içinden bir işlem için (mesela 2 adet implant ya da ortodonti) sözleşme yapmak istiyoruz ama yapılan planlamadaki tüm işlemleri (dolgu, çekim ortodonti vs) içeren bakiye için sözleşme yapmak durumunda kalınıyor ve ödeme planında karışıklık çıkıyor bunu nasıl çözebiliriz.

Dr.DENTES Dental Practice Management Software

Sözleşme planlamadaki tüm işlemleri kapsar. Sözleşme yapılacak işlemler için ayrı planlama yapabilirsiniz.

Wir verwenden Cookies, um das Benutzererlebnis zu verbessern, die Nutzung der Website zu analysieren und unsere Marketingbemühungen zu unterstützen. Indem Sie auf unserer Website weitersurfen oder dieses Banner schließen, bestätigen Sie, dass Sie unsere Cookie-Richtlinie gelesen haben und dieser zustimmen.
Whatsapp