AYARLAR > Randevu'daki eflatun renkli "Randevu Takvimini Paylaş" düğmesiyle randevularınızı Apple Takvim'iniz veya Google Takvim'iniz ile paylaşabilirsiniz.
Merhabalar. Bu programı kullanmak istiyorum ama randevu sisteminizin Google takvim ile senkronize olabilme ihtimali var mıdır ?
AYARLAR > Randevu'daki eflatun renkli "Randevu Takvimini Paylaş" düğmesiyle randevularınızı Apple Takvim'iniz veya Google Takvim'iniz ile paylaşabilirsiniz.
Merhaba, tarife değişikliği yaptım, hastaları da 2019'a aktardım. Ancak hala 2018 tarifesi aktif durumda.
AYARLAR > Tarife'den 2019 tarifesini seçip mor renkli "Varsayılan tarife" düğmesiyle yeni hastalarda kullanılmak üzere tarifeyi varsayılan tarife yapabilirsiniz.
TDB 2019 Yılı Ücret Tarifesi kullanımınıza sunuldu!
Uzun süredir dental hasta takip programları üzerinden araştırma yapıyorum. Sisteminizi çok başarılı buldum fakat kendi görüşümce 2 ana değişikliğin sistemin kalitesi açısından daha olumlu sonuç vereceğine inanıyorum;
1.) randevu (takvim) görsel kalite iyileştirmesi
2.) aylık veya yıllık ücret tarifesi uygulanması
bu 2 durum iyileştirilirse bence yazılımınız daha iyi sonuç verecektir. İyi çalışmalar dilerim.
Randevu görselinin iyileştirilmesine örnek verebilir misiniz?
Program ücretlerini kast ediyorsanız; ücretlerimiz yıllıktır. Dr.DENTES'in AYARLAR > Hakkımızda sayfasında mevcuttur.
Nisan ayında *** kullanıcısıyken işlediğimiz gömülü 20 yaş çekimi yapmıştık. Dr.DENTES'e aktarım sırasında diş çekimi tarih ile alt kısımda yazmasına rağmen hasta diş tablosunda çekilen diş hala tabloda görünüyor.
Eski program verilerizden kaynaklanan uyuşmazlık giderildi.
Merhaba. Hastaları adres bilgilerinden aratabiliyor muyuz acaba yardımcı olabilir misiniz?
RAPOR > Liste sayfasından hasta kartındaki alanlara göre listeleme yapabilirsiniz. Örneğin "Liste kıstasları" penceresinde adres satırını "Göster" kolonundan işaretleyip, "İçinde geçen" kolonuna adresi yazıp "Listele" düğmesine bastığınızda ilgili hastalar listelenir.
iyi günler. Hasta kartında gelir ve gider hesaplarına şifre koyabiliyor muyuz? Yani ayrı bir şifreleme sistemi var mı?
AYARLAR > Kullanıcıdan gelir ve gideri görmesini istemediğiniz kullanıcının yetkilerini kaldırabilir ya da yeni kullanıcı oluşturup yetkilendirme yapabilirsiniz.
Hastaların eski randevu tarihlerini nasıl görebiliriz? Randevu bul seçeneği var mı?
Hasta Kartında "Gelecek Rand.Tar." kutusunun yanındaki yeşil renkli takvim simgeli "Randevular" düğmesi ile hastaya ait tüm randevular görülebilir.
Aynı gün içinde farkı zamanlarda ikinci defa not yazılmıyor. Tekrara izin verilmez diye uyarı çıkıyor.
Hastaya ait aynı gün içerisindeki notlar tek kayıt altında tutulmaktadır. Gün içerisinde girdiğiniz notu seçip "Değiştir" düğmesine tıklayarak yeni notları ekleyebilirsiniz.

Randevuları Apple Takvim ile senkronize edebiliyorum fakat senkronizasyon sonrası yazılanları güncelleyemiyorum. Manuel olarak mı güncellemeliyim? Ya da ayarlardan farklı bir seçenek mi seçmeliyim?
Cihazınızın ayarlarından "Parolalar ve Hesaplar" bölümünden "Yeni Verileri Al" menüsünü açıp aşağıdaki ayarlardan "Otomatik Olarak"ıseçip "Dr.DENTES Randevular"ı Al ayarına getirdiğinizde en fazla 5-10 dakikada bir Dr.DENTES'deki randevu defterinizi cihazınızdaki takvime senkronize eder.