Oral'de hasta ile Sözleşme oluşturabilmek için "Değiştir" yetkisi zorunluluğu kaldırıldı.
Oral kısmında sözleşme düğmesinin açılabilmesi için klinik içerisindeki kullanıcıya oral-değiştir yetkisi verilmesi gerekmektedir. Klinik asistanına bu yetki verildiği takdirde önceki işlemler ve fiyatlar ile ilgili değişiklik yetkisi de veriliyor. Sözleşme düğmesi bence bu değiştir yetkisinin haricinde tutulmalı. Değiştir yetkisi vermeden de sözleşme yapılabilmeli.
Oral'de hasta ile Sözleşme oluşturabilmek için "Değiştir" yetkisi zorunluluğu kaldırıldı.
Fiyat listesinde "Kanal Tedavisi - Üç Kanal (Dolgu Hariç)" ya da "Kanal Dolgusu Tekrarı (Retreatmant - Her Kanal İçin-Dolgu Hariç)" gibi tedavilerin ismini değiştirebilmemiz mümkün mü? Kanalı dolgu dahil fiyat veriyoruz ya da retreatment'ı kanal başına değil diş başına ücretlendiriyoruz. Yeni fiyat listesi oluşturup istediğimiz tedaviyi yazınca da "Oral" sayfasında grafiği değiştirmiyor.
AYARLAR > Tarife sayfasında kendi oluşturduğunuz/oluşturacağınız tedavilerde yeni eklediğimiz "Şema" seçeneği sayesinde Oral sayfasında dilediğiniz tedavinin şemasını kullanabilirsiniz.
Sağ tuşla hasta kartına gitmeyi biliyorum. Ayrıca "randevu kartından, hasta kartına gidiş olsa" demek istemiştim.
Randevu düzenleme ekranında "Ad Soyad" ifadesinin yanındaki simge ile hasta kartını açabilirsiniz.
Tedavi listesinde bulunan "Kemik İçi İmplant (Blade Tek İmplant Ücreti Hariç)" seçeneği gerekli değil. Blade implant serbest piyasada hiç uygulanmıyor. Ayrıca tisue level, bone level yada kişiselleştirebileceğimiz şekilde marka yazabileceğimiz mesela swis plus, implance gibi imkanlarımız olsa. Hatta tüm şemalı tedavileri ayarlarda kişiselleştirebilsek?
AYARLAR > Tarife sayfasında kendi oluşturduğunuz/oluşturacağınız tedavilerde yeni eklediğimiz "Şema" seçeneğini sayesinde dilediğiniz tedavinin şemasını kullanabilirsiniz.
Diagnozu farklı göster seçeneğinde apikal lezyon, lükse diş, radix gibi işaretlerin gri olması mantıklı değil. Sadece ağızda bir hekim tarafından bize gelmeden önce yapılmış olan tedaviler; dolgu kron kanal gibi işlemlerin gri olması mantıklı olur.
Çene Kırığı, Apikal Kist, Mine Çatlağı, Lüxe Diş, Radix, Gömülü Diş, Kırık Diş, Gingivitis, Periodontitis ve Cariesler "Diyagnozu farklı göster" seçeneğinden çıkarıldı. Bu işlemler artık kendi renklerinde görülecek.
USS entegrasyonu yapılacak mı?
Evet.
Kanal içi post uygulaması çok kanallı dişlerde hangi kanala uygulandığı şemada gösterilebilir mi?
Tedaviyi ekledikten sonra isminin sonuna hangi kanala uyguladığınızı belirten not yazabilirsiniz. Teknik kısıtlardan dolayı şimdilik şemada gösterilemiyor.
Mobil görünüm üzerinde randevu yazarken hasta randevusu sayfa üzerinde kaydıralamıyor ya da varolan başka bir randevunun yanına yerleştirilemiyor. Bunu nasıl yapabiliriz?
Mobil görünümde sürükleme işlemi teknik kısıtlamalar nedeniyle şuan için yapılamamaktadır.
Randevudaki yeni eklenen Taşı düğmesini kullanabilirsiniz.
Randevuda fare imleci üzerinde durduğu işimin telefon numarasını gösteriyor olması çok kullanışlı olmuş. Yalnız kısa bir süre sonra telefonumda numara tuşlaması yapamadan kayboluyor.
Ayrıca randevu kartlarında "Kopyala" ve "Sil" düğmeleri gibi "Taşı" düğmesi de işlevsel olur kanaatindeyim.
Fare ile randevu üzerinde durduğunuzda çıkan bilgi kutusunun ekranda kalma süresi uzatıldı.
Randevuyu farenin sol tuşu ile tutup sürükleyerek o haftadaki istediğiniz gün ve saate taşıyabilirsiniz.
Hafta dışında tarihe taşımak için randevudaki yeni eklenen Taşı düğmesini kullanabilirsiniz.

Sözleşme kutucuğuna basılamıyor.
Problem giderildi.