Interactions Utilisateur

Dencol jel sprey reçeteye ekleyebilir misiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

İlacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

Bahsettiğim telefon numarası görünmeme olayı bilgisayarda dediğiniz gibi görünüyor fakat mobil cihazlarda böyle bir olay yok maalesef.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Dokunmatik ekran (telefon, tablet vb.) teknolojisi, şu an için bilgisayardaki gibi randevu ayrıntılarının gösterilmesini sağlayan bir harekete imkan sunmamakta.

Randevusuna gelmeyen hastaları gelmedi olarak seçtiğimizde kırmızı ya da başka bir renkte olabilme şansı var mıdır? Diğer randevulardan farklı bir renkte?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Randevulardaki hasta isimlerinin sonunda parantez içerisinde randevunun durumu görünmektedir. Randevusuna gelmeyen hastalar (-) olarak ifade edilmektedir.

İyi günler, faturaları tek bir A4 kağıdına yatay olarak 3 tane yan yana olacak şekilde çıkartabiliyor muyuz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

E-posta ile faturanızın görüntüsünü yollayabilir misiniz?

Merhaba, TSİM raporu oluşturulduktan sonra raporda "YAZDIR" düğmesi ekleyebilir misiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RAPOR > TSİM'de Windows cihazlar için "CTRL + P", Mac cihazlar için "Komut (veya Cmd) ⌘ + P" tuş kombinasyonuyla raporu yazdırabilirsiniz.

Merhabalar, kuron köprü protezleri için bilgilendirme ve onam formu var ama hareketli protezler için bilgilendirme ve onam formu yok ya da ben bulamadım :) Teşekkürler..

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

İlgili tedaviler için e-posta ile onam formu iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

Hasta dizilimleri sadece isme göre alfabetik düzenlenmiş. Dizilimleri soyisime göre, kayıt tarihine göre, son işlem yapılanlara göre vs. gibi değişik dizilimlerde de arama yapma şansı bulmak mümkün müdür?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Hasta arama penceresindeki sonuçlarda, istenen sütun adına basarak sıralamayı değiştirebilirsiniz.

Hastaya verilen planlamada euro cinsinden belirtilen tutarların tl'ye otomatik çevirilmesini istemiyorum. Bu seçenek isteğe bağlı olmalı. Hasta tedaviyi yaptırmaya 1-2 ay sonra karar verebiliyorlar. Kur farkı tedavi planına yansımıyor. Bununla ilgi bir çalışma yapabilir misiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

HASTA > Hasta Kartı'nda "para birimi"ni tedaviyle aynı döviz birimi olarak seçebilirsiniz. Daha fazla bilgiye menüdeki "?" simgesinden (yardım) ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin. Belgeler kısmına boto*s için onam formu yükleyebilir misiniz? Teşekkürler.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

İlgili tedavi için e-posta ile onam formu iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

22.10.2021 güncelleme notu: BELGELER > Onam Formları sayfasına "Botulinum Toksin (Tip A) Tedavisi Onam Formu" eklendi.

Randevu sayfasındayken Hasta ismi aramak istediğimizde önce hasta bölümüne girmemiz gerekiyor. Bu zaman kaybına ve trafiğe neden oluyor. Randevu sayfasına da hasta arama bölümü eklenmesini rica ediyorum. Teşekkürler.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RANDEVU'da Windows cihazlar için "CTRL + F", Mac cihazlar için "Komut (veya Cmd) ⌘ + F" tuş kombinasyonuyla hasta adını arayabilirsiniz.

Nous utilisons des cookies pour améliorer l`expérience utilisateur, analyser l`utilisation du site et aider dans nos efforts de marketing. En continuant à naviguer sur notre site ou en fermant cette bannière, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre Politique de Cookies.
Whatsapp