Interactions Utilisateur

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Diğer kullanıcıların bildirdiği görüşlere oy verebilirsiniz.

e-faturaya geçiş sürecini o kadar kolaylaştırdınız ki,size teşekkür ediyorum.

Merhaba.
Meslektaşlarımın görüş ve isteklerine "like" butonu koymak mümkün müdür? Böyle bir seçenek olur ise program kullanıcılarından gelen isteklere kaç kişinin katıldığını anlayabilir ve buna göre çözüm üretebilirsiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Diğer kullanıcıların bildirdiği görüşlere "olumlu", "kararsız" ve "olumsuz" oy verebilirsiniz.

İyi çalışmalar. Hastaları ad ve soyad dışında telefon numarası ile bulma ihtimalimiz var mı?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Menüdeki "?" simgesinden ulaşılan Dr.DENTES Yardım'da yer alan RAPOR > Liste sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İlaçlara Ibu 600 mg. tablet ve andorex gargara ekler misiniz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Andorex Gargara ilaçlar arasında hali hazırda mevcut. Diğer ilacın bilgilerini ve kullanım şeklini (doz, kullanım, açıklama) e-posta ile iletmeniz halinde ekleyebiliriz.

İşlemler bölümünde ilk çıkan cerrahi sekmesi, sık kullanılanlar olarak değiştirilmeli ve bu sık kullanılanlar listesini biz kendimiz belirleyebilmeliyiz.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

AYARLAR > Dişhekim'inde hekimin uzmanlık alanı seçilirse, Oral'daki tedavi listesi seçili hekimin uzmanlığına göre otomatik olarak gelir.

Hakediş hesaplanmamızda problem var. Maliyet yüzdesi sıfır, hakediş yüzdesi %50 ama yapılan cironun %50'sinden daha az bir tutar çıkıyor hakedişte.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

RAPOR > Hakediş'te "Tedaviye göre" hesaplaması kullanılarak seçili hekimin seçilen tarih aralığındaki yaptığı tedaviler üzerinden ne kadar prim alacağı bulunabilir. Prim hesaplaması yapılan hastalarla ilgili gider kaydı var ise bu gider düşülerek hesaplama yapılır.

Doğum günleri modülünde bug var. Doğum günü olan hastaları listede bulunan mavi oklu kutucuk üstüne basarak yan yana açıyorum. Daha sonra hasta dosyasına gidiyorum. Notlarını okuyup filmine bakıyorum. Aynı gün doğum günü olan diğer hastanın dosya sekmesine geçince bir önceki hastanın dosya notları geliyor.

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Birden çok hasta kartı ayrı ayrı sekmelerde açıldığında, son açılan sekmedeki hastanın notları gösterilir. Bir hastanın işlemi veya incelemesi tamamlandıktan sonra diğer hastanın incelemesine geçilebilir.

Hasta kartı bölümünde Alerji ve kişinin diğer hastalıkları diye bir bölüm yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Hasta Kartı'ndaki pembe renkli anamnez düğmesi ile açılan listede "Gıda Alerjisi", "İlaç Alerjisi" ve "Diğer" kutularını işaretleyerek listede bulunmayan anamnezleri ekleyebilirsiniz.

Hastalar faturanın tamamını değil de belli bir miktar ödeme yaptıktan sonra hesap kısmına kaydedilen ödemeler görünmüyor. Onu nasıl çözebiliriz?

Dr.DENTES Logiciel de Gestion de Cabinet Dentaire

Uzak bağlantı ile inceleme yapıldığında ilgili kullanıcının "geçmiş zaman tahsilatları"nı görme yetkisi olmadığı için kayıtları göremediği tespit edilmiştir.

Nous utilisons des cookies pour améliorer l`expérience utilisateur, analyser l`utilisation du site et aider dans nos efforts de marketing. En continuant à naviguer sur notre site ou en fermant cette bannière, vous reconnaissez avoir lu et accepté notre Politique de Cookies.
Whatsapp