Sadece randevularını görmesini istiyorsanız; hekimlerin randevularını yine hekimlerin Google takvim veya IPhone takvim yazılımları ile paylaşabilirsiniz. Bu durumda hekimler sadece kendi cep telefonlarından randevularını görebilirler.
Kullanıcı yetkilendirmesi için diğer hekimlerimin toplam ciroyu görmemesini sağlamak istiyorum ancak tüm randevuları görmelerini sağlamak istiyorum. Bunu yapamayacağımı söylediler, düzenlemek zor olmasa gerek, yapılırsa çok sevinirim.
Sadece randevularını görmesini istiyorsanız; hekimlerin randevularını yine hekimlerin Google takvim veya IPhone takvim yazılımları ile paylaşabilirsiniz. Bu durumda hekimler sadece kendi cep telefonlarından randevularını görebilirler.
Tek bir hekimin yaptığı tüm işlemler hastaları ve toplam cirosuna nasıl ulaşabiliriz
Rapor -> Tedavi bölümünden tarih aralığı seçerek hekimin hangi hastalara hangi tedavileri yaptığını görebilirsiniz. Raporun alt kısmında ciro ve hasta sayısını da görebilirsiniz. İlk ücretsiz eğitiminiz gerçekleştirilmedi ise eğitim randevusu için bize ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Yardım (?) bölümüne göz atabilir, şayet sorularınıza cevap bulamazsanız destek telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
Diş Hekimi tanımlayabildiğimiz gibi asistan da planlayabilir miyiz? Böyle bir tanımlama ekranı olabilir mi? Performans verebilmek için önemli bir ölçek olacaktır büyük kliniklerde.
Teşekkürler
Performans kıstasları veya yapılacak hesaplama ya da oluşturulacak raporlar için ayrıntılı e-posta yollamanız halinde konu değerlendirmeye alınabilir. "Hak ediş" ile alakalı ayrıntılı epostanızı da bekliyoruz.
Aylık bazda ilk gelen hastaların filtrelemesini nasıl yapabiliriz? Ocak ayı gelen şubatta gelince çıkıyor ilk gelen listesi gerekli öneriniz nedir ?
Rapor -> Liste'de "Kayıt Tarihi"ni göstermek için kutucuğu işaretleyiniz. İlk tarihe 1 ocak son tarihe 31 ocak değerlerini girdikten sonra Listele düğmesine tıklarsanız Ocak ayında kliniğe ilk defa girişi yapılan hasta listesini alırsınız. Daha fazla bilgiye yardımdan (?) ulaşabilirsiniz.
Hastanın diş rengini yazacağımız bir bölüm olmalı. Hastanın mesleği gibi bir sekme açılması uygun olur.
Hasta kartında MESLEK isimli alana hasta mesleğini yazabilirsiniz.
Hasta diş rengi birden fazla olabileceğinden; kron/köprü olarak işlenen tedavi açıklamasına ekleyebilirsiniz. Not ve Görüntü bölümüne ekleyebilirsiniz. Gider Kartı ->Gider'de Aldığımız Mal/hizmet'i "Diğer" haricinde seçerseniz Diş Laboratuvar kartındaki tüm ayrıntıları yazabilirsiniz. Hatta İş AŞAMASI bölümünden tüm geliş gidiş zamanlarını ve durumunu takip edebilirsiniz...
Bu gün, planlamada her işlemde "Bu işlem sadece süt dişlerinde uygulanabilir " şeklinde bir uyarı çıkıyor.
Şikayetinizi daha iyi anlayabilmemiz için mesai saatleri içerisinde destek hattımızdan bize ulaşmanızı bekliyoruz.
İyi günler,
Hastalar arasından borçlu olanları listelemeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Kliniğimizde sistemi kullanan 2 hekimiz. Örneğin: Diyelim ki bir hastanın hasta kartına girdiğimizde diş hekimi kısmında 1. hekim yazıyor. Hastaya birkaç işlem yapıyor. Daha sonra 2. hekim de birkaç işlem yapıyor. Ama borç sistemine girdiğimizde hasta kartındaki hekim kim ise tüm borç onda görünüyor, yani 1.hekimde. Borçlandırma hasta kartındaki hekime göre değil de işlem yapan hekime göre ayarlanırsa eğer bu sıkıntı ortadan kalkabilir. Diğer türlü 2. hekime borcu olup hasta kartında 1. hekim görünen hastaların ayrımını yapamıyoruz. Geriye dönük ödenmeyen borçlara bakarken 1. hekim ile 2. hekim arasında karışıklık oluyor. Bu konunun araştırılıp mümkünse düzeltilmesini rica ediyorum.
Hasta tedavilerini işlerken hekim seçimi yapabilirsiniz. Hastanın kliniğe olan borcunu Rapor->Bakiye'den görebilirsiniz. Hangi hekim ne kadar iş yapmış kısmını ise Rapor -> Hakediş'ten alabilirsiniz. İlk ücretsiz eğitiminiz gerçekleştirilmedi ise eğitim randevusu için bize ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Yardım (?) bölümüne göz atabilir, şayet sorularınıza cevap bulamazsanız destek telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
Hastalar için alt kullanıcı profili oluşturulursa çok başarılı olur.
Hastalar kendilerine yapılan planları, tedavi sürecini detaylı, fotoğraflı şekilde kendi tedavilerini takip edebilirler.
Hasta Kartı'nda bulunan Erişim Kodu: Hastaya özel koddur. Hasta bu kodu kullanarak, internet siteniz üzerinden randevularına, tedavilerine ve görüntülerine ulaşabilir. Web siteniz Sanal Yazılım Ltd. tarafından sağlanan web servislerine erişmelidir. Daha ayrıntılı bilgi için bize başvurabilirsiniz.
TSİM raporundaki "Poliklinik Muayene Sayısı" ifadesi "Poliklinik Sayısı" olarak güncellendi. Hesaplama yönetimi de bu doğrultuda ve bakanlığın TSİM dokümanlarında olduğu gibi "ilgili ay içerisinde kuruma yapılan başvuru sayısı"nı verecek şekilde güncellenmiştir. Değişiklik 09.04.2021 17:45 tarihinden sonra oluşturulacak TSİM raporlarında uygulanacaktır.
Planlamadan sonra yapılan indirimi, yüzde olarak görme şansımız var mıdır?
Planlamada bulunan yazdır düğmesine basarak elde edilen çıktının ön izlemesinde yapılan indirimi "TUTAR" olarak görebilirsiniz. Şimdilik % olarak görmek isterseniz "İndirim"i "Toplam"a böldükten sonra çıkan değeri 100 ile çarpmanız halinde indirim yüzdesini de görebilirsiniz.